Tłuczek-nakłuwacz do mięsa
Tłuczek-nakłuwacz do mięsa - niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla. Nowoczesny siekacz (tłuczek -nakłuwacz) mięsa z 21 ostrzami. Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40%.
Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków. Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien. 21 ostrzy-kolców wykonanych ze stali nierdzewnej - ostrzone laserem Przyrząd ma dużą ilość ostrzy, które wysuwają się przy uderzaniu w płat mięsa, nacinając je na całej długości przecinając ewentualne twarde tkanki i włókna .
Jego niezwykle ostrza przebijają włókna mięsa powodując, że:
Specyfikacja przedmiotu
UWAGA:
Produkt fabrycznie nowy zapakowany w oryginalnym opakowaniu.